Projectplanning in de mondzorg

Projectplanning in de mondzorg-02-02
25
okt
€500,00

Zodra je een probleem of knelpunt signaleert, schieten er vaak allerlei oplossingen door je hoofd. Meestal zelfs zonder dat je het in de gaten hebt. Herken je dit? Het te snel denken in oplossingen is nuttig in de zorg, maar kan een probleem zijn bij het oplossen van knelpunten in de tandartspraktijk. Hierdoor wordt niet de kern van het probleem aangepakt, waardoor dezelfde problemen blijven terugkomen. Natuurlijk moet je alle knelpunten die je meteen kunt afhandelen of oplossen, meteen doen: om een kapot lampje te vervangen, heb je geen overleg of projectgroep nodig! Echter, sommige knelpunten vragen meer tijd om een goede oplossing of maatregel te vinden. Binnen de Lean methodiek, doe je dit altijd met een team.

Training Inhoud

Totaal aantal lessen: 25 lessen / 2 quizzen Tijd: 10 weken

Trainer

Alexander Tolmeijer

Alexander stuurde Tandheelkunde en Rechten. Met meer dan 25 jaar ervaring als tandarts heeft Alexander een onvoorstelbaar groot inzicht in de bedrijfsvoering binnen tandartspraktijken. Daarnaast is Alexander oud-KNMT-bestuurder, oprichter van het vakblad MedischOndernemen en oud-penningmeester van de VvAA.

Margreet Wielinga

Margreet is praktijkmanager in hart en nieren. Met ruim 15 jaar ervaring als praktijkmanager weet ze waar ze het over heeft. Sinds 2015 is zij consultant bij Dentiva en begeleidt ze praktijkmanagers en teams in het slimmer en strakker organiseren van de praktijk. Margreet is expert op het gebied van agendaplanning en protocollen en heeft al vele praktijken op die gebieden geadviseerd.

Elsbeth Nijhoff

Bij Elsbeth zit klantgerichtheid in haar bloed. Zij heeft na een studie aan de Hogere Hotelschool ruim 3 jaar gewerkt in het buitenland waar zij diverse management functies heeft vervuld binnen de hotelketen Radisson International. Terug in Nederland heeft Elsbeth haar bedrijfskundig inzicht ingezet als adviseur en facility manager binnen verschillende grote organisaties, waaronder Berenschot, de UvA en John de Mol Produkties. Daarnaast is zij mede oprichter van MedischOndernemen en het PraktijkManagers Netwerk. Binnen Dentiva houdt zij de regie en is zij hét aanspreekpunt. Naar praktijken toe zijn haar thema’s met name gastvrijheid, klantgerichtheid en efficiency, omdat zij zelf heeft ervaren dat iedere organisatie hier beter van wordt.

€500,00
[]