Businessplan eigen praktijk

DC Businessplan Cover
31
aug
€500,00

Een businessplan is noodzakelijk voor het overzicht en de strategie van je eigen praktijk. Ook de bank heeft een businessplan nodig. Deze training bevat alle onderwerpen, een template en kijkt per onderwerp naar inhoud en voorbeelden.

Training Inhoud

Totaal aantal lessen: 27 lessen / 5 quizzen Tijd: 1 uur

Trainer

Alexander Tolmeijer

Alexander stuurde Tandheelkunde en Rechten. Met meer dan 25 jaar ervaring als tandarts heeft Alexander een onvoorstelbaar groot inzicht in de bedrijfsvoering binnen tandartspraktijken. Daarnaast is Alexander oud-KNMT-bestuurder, oprichter van het vakblad MedischOndernemen en oud-penningmeester van de VvAA.

Elsbeth Nijhoff

Bij Elsbeth zit klantgerichtheid in haar bloed. Zij heeft na een studie aan de Hogere Hotelschool ruim 3 jaar gewerkt in het buitenland waar zij diverse management functies heeft vervuld binnen de hotelketen Radisson International. Terug in Nederland heeft Elsbeth haar bedrijfskundig inzicht ingezet als adviseur en facility manager binnen verschillende grote organisaties, waaronder Berenschot, de UvA en John de Mol Produkties. Daarnaast is zij mede oprichter van MedischOndernemen en het PraktijkManagers Netwerk. Binnen Dentiva houdt zij de regie en is zij hét aanspreekpunt. Naar praktijken toe zijn haar thema’s met name gastvrijheid, klantgerichtheid en efficiency, omdat zij zelf heeft ervaren dat iedere organisatie hier beter van wordt.

Margreet Wielinga

Margreet is praktijkmanager in hart en nieren. Met ruim 15 jaar ervaring als praktijkmanager weet ze waar ze het over heeft. Sinds 2015 is zij consultant bij Dentiva en begeleidt ze praktijkmanagers en teams in het slimmer en strakker organiseren van de praktijk. Margreet is expert op het gebied van agendaplanning en protocollen en heeft al vele praktijken op die gebieden geadviseerd.

€500,00
[]